Samsung anunţa cel mai subţire All în One PC Din lume – Series 7, gros de doar 16 mm

0
562

Se pare că războiul dintre Samsung şi Apple sau LG nu se mai da la nivel de grosime a device-urilor portabile ci şi în segmentul desktop. Astfel, nu ne surprinde că Samsung a anunţat astăzi cel mai subţire All în One PC din lume, Series 7, gros de doar 16 mm.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul vine cu un display care se înclină la 90 de grade şi are o diagonală de 23 inchi. Acesta este un HD LED, în spatele căruia se ascunde un procesor Intel Core i3 sau i5, în funcţie de preferinţa utilizatorului. Samsung Seria 7 vine cu suport WiFi, touchscreen, webcam încorporat, tastatura şi mouse wireless.

Avem parte şi de difuzoare stereo integrate, care folosesc softul Samsung SoundAlive pentru a asigura o calitate deosebită a sonorizării în surround. Rezoluţia oferită de acest device este de 1920 x 1080, iar timpul de răspuns este de 5 ms. Produsul are şi avantajul tehnologiei Instant On, care permite o bootare foarte rapidă, în doar câteva secunde a sistemului.

Lista de porturi include 1 HDMI in, 1 HDMI out, 4 porturi USB 2.0, 1 USB 3.0 şi un card slot multi 4 în 1, plus RJ45 şi DC in. Preţul rămâne un mister…