Samsung anunţa cel mai subţire All în One PC Din lume – Series 7, gros de doar 16 mm

0
351

Se pare că războiul dintre Samsung şi Apple sau LG nu se mai da la nivel de grosime a device-urilor portabile ci şi în segmentul desktop. Astfel, nu ne surprinde că Samsung a anunţat astăzi cel mai subţire All în One PC din lume, Series 7, gros de doar 16 mm.

Publicitate

Terminalul vine cu un display care se înclină la 90 de grade şi are o diagonală de 23 inchi. Acesta este un HD LED, în spatele căruia se ascunde un procesor Intel Core i3 sau i5, în funcţie de preferinţa utilizatorului. Samsung Seria 7 vine cu suport WiFi, touchscreen, webcam încorporat, tastatura şi mouse wireless.

Avem parte şi de difuzoare stereo integrate, care folosesc softul Samsung SoundAlive pentru a asigura o calitate deosebită a sonorizării în surround. Rezoluţia oferită de acest device este de 1920 x 1080, iar timpul de răspuns este de 5 ms. Produsul are şi avantajul tehnologiei Instant On, care permite o bootare foarte rapidă, în doar câteva secunde a sistemului.

Lista de porturi include 1 HDMI in, 1 HDMI out, 4 porturi USB 2.0, 1 USB 3.0 şi un card slot multi 4 în 1, plus RJ45 şi DC in. Preţul rămâne un mister…