Samsung Nexus Prime primeşte un teaser pe măsură! Sunteţi gata de Android Ice Cream Sandwich? (Video)

1
571

Gata cu Apple şi cu iPhone 4S! A venit momentul să ne concentrăm pe următorul Android şi anume Ice Cream Sandwich, care va debuta pe 11 octombrie, împreună cu un nou super smartphone. Este vorba despre un terminal Samsung şi anume Nexus Prime, cunoscut şi drept Galaxy Nexus, conform zvonurilor. Iata acum şi un teaser al viitorului telefon…

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ceea ce vedeţi aici acest un smartphone extrem de subţire şi foarte curbat, care va schimba formatul de design clasic pe care îl cunoaştem. Xperia Arc şi Nexus S au fost revoluţionare la vremea lor, dar staţi să vedeţi acum curbe! Evenimentul de lansare va fi cel Samsung Mobile Unpacked din cadrul CTIA şi va avea loc marţea viitoare.

Ultimele imagini şi specificaţii apărute pe web indică faptul că Nexus Prime va fi un terminal cu ecran 720p, fără butoane fizice, cu o margine metalică şi probabil şi dotat cu un procesor dual core de 1.5 GHz. Specificaţiile sale vor mai include şi conectivitate HSPA+, memorie  internă de 16 GB, 1GB RAM şi WiFi. Vom afla mai multe despre acest interesant telefon cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli de abia pe 11 octombrie, dar până atunci sunt sigur că vor mai fi scurgeri de informaţie.