Samsung aduce în Europa noi aspiratoare robot: JetBot 80, JetBot 80+ şi JetBot 95 AI+

0
882

Samsung începe să activeze mai intens pe piaţa aspiratoarelor robot, aducând în Europa cele mai noi modele ale sale. E vorba despre Samsung JetBot 80, JetBot 80+ şi JetBot 95 AI+. Preţul de pornire este de 499 de euro pentru modelul de bază, iar varianta premium ajunge şi la 1499 euro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsele au fost dezvăluite la CES 2021 şi abia acum ajung pe piaţă. Unul dintre cele mai importante avantaje ale produselor este senzorul retractabil LiDAR, care poate diferenţia produsul faţă de rivalii precum Roborock sau Dyson. Acest mecanism LiDAR ajută la o cartografiere eficientă a locuinţei, la modul detaliat, pentru o navigare şi orientare mai eficientă. Colţurile şi zonele dificile vor deveni mai uşor de curăţat astfel. JetBot 95 AI+ are abilitatea de a identifica diferite obiecte şi chiar animale de companie şi oameni care intră în raza sa de acţiune.

Seria JetBot aduce şi suport pentru Samsung SmartThings, care va ajuta să alocaţi taskurile de curăţare în zonele şi la orele dorite. Toţi aceşti roboţi generează un nivel maxim de zgomot de 76 de decibeli, fiind limitaţi la acest prag. JetBot 80 are spaţiu de depozitare a prafului de 400 mm, care scade la 300 mm pentru varianta cu plus. Totuşi are un ataşament care e mai uşor de schimbat/golit la staţia de încărcare. Şi varianta 95 AI+ are acelaşi atribut. Integrează şi un mod Boom Box, adică practic o boxă cu muzică şi Bluetooth.

JetBot 80 costă 499 de euro, în vreme ce JetBot 80+ este 699 de euro, iar JetBot 95 AI+ costă 1499 de euro.