RedmiBook Pro are designul dezvăluit printr-un nou teaser oficial; Notebook-ul debutează pe 25 februarie

0
822
RedmiBook Pro
RedmiBook Pro are designul dezvăluit printr-un nou teaser oficial; Notebook-ul debutează pe 25 februarie

Redmi se pregătește să lanseze noi produse săptămâna viitoare. Pe lângă seria de smartphone-uri Redmi K40, pe 25 februarie vom vedea și noi laptopuri din seria RedmiBook. Se pare că vom avea modele de 14 și 15 inch, având deja parte de scăpări în trecut. Totuși, Redmi a postat astăzi un teaser care dezvăluie designul laptopului RedmiBook Pro în întregime.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Din câte știm, Redmi va organiza un eveniment special pe 25 februarie. În cadrul acestuia vom vedea noi laptopuri, și prima sa serie de telefoane flagship – Redmi K40. Astăzi, printr-o postare pe Weibo, compania a dezvăluit designul noului notebook. Iată și teaserul mai jos:

Din câte știm, RedmiBook Pro va fi fabricat din aluminiu și observăm că este foarte subțire. De asemenea, marginile ecranului sunt reduse la minim și observăm și un trackpad de dimensiuni generoase. Conform scăpărilor din trecut, laptopul urmează să aducă  o tastatură cu backlight, port USB Type-C și port HDMI. Aparent, Redmi va lansa modele de 14 și 15 inch, cu procesor Intel Core i5 din generația a 11-a. Ar exista și o variantă cu procesor Intel Tiger H35 (35W), fabricat pe un proces de 10nm. Acesta ar fi un procesor quad-core cu 8 fire de execuție și grafică Iris Xe.

În trecum am aflat că ar mai exista și modelele RedmiBook Pro 14S și RedmiBook Pro 15s. Acestea din urmă ar sosi cu CPU AMD Ryzen 5 5700u. Ne mai așteptăm la până la 16 GB de memorie RAM și stocare de până la 1TB via SSD. De remarcat faptul că în teaser nu se observă camera web, deși ea ar trebui să existe de această dată.

Noile notebook-uri sunt așteptate pe 25 februarie, joia viitoare și ar urma să sosească la prețuri foarte atractive.