Laptopurile din seria RedmiBook se lansează pe 25 februarie; Vom avea modele de 14 și 15 inch cu procesoare AMD și Intel

0
545
Laptopurile din seria RedmiBook se lansează pe 25 februarie; Vom avea modele de 14 și 15 inch cu procesoare AMD și Intel

Redmi va organiza un eveniment special pe 25 februarie. În cadrul acestuia, compania va prezenta prima serie de telefoane flagship din acest an – Redmi K40. Alături de noile smartphone-uri, Redmi va anunța și noi laptopuri. Modelul RedmiBook Pro 15 este unul dintre cele mai așteptate din serie, iar zvonurile despre acesta au început să apară încă din luna ianuarie. Iată cum se prezintă conform informațiilor de până acum.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

RedmiBook Pro 15 va avea la interior CPU-ul Intel Tiger H35 (35W), fabricat pe un proces de 10nm. Acesta este un procesor quad-core, cu 8 fire de execuție și grafică Iris Xe. Va exista de asemenea și o versiune cu procesor i5, a 11-a generație și variante cu grafică dedicată nVidia GeForce MX450. Din câte știm, notebook-ul va avea o carcasă din aluminiu și tastatură iluminată.

Din imaginile teaser oferite de companie mai știm că acesta va avea o mufă USB C și un port HDMI. RedmiBook Pro 15 și-a făcut recent apariția și în Geekbench, dezvăluind 16GB de memorie RAM. Totodată, de această dată vom vedea și o cameră web integrată pe acesta. În trecut, Xiaomi nu includea camere pe modelele sale pentru a reduce marginile ecranului la minim. Totuși, având în vedere faptul că mulți lucrează sau învață de acasă, compania a început să adauge și camere web pe ultimele modele. Aparent, modelul RedmiBook Pro 15S va primi variante cu CPU Ryzen 5 5600H și Ryzen 7 5800H. Iată și testele benchmark:

Deși nu a apărut până acum în teasere, se pare că va exista și un model de 14 inch. RedmiBook Pro 14S va sosi cu un CPU Ryzen 5 5700U, fiind un model eficient din punct de vedere energetic. Nu se știe încă dacă va exista și o variantă cu procesor Intel de 14 inch.