RED MONSTRO 8K VV este un aparat foto modular şi upgradabil, cu filmare 8K

0
1943

De abia ne obişnuisem cu ideea că există un telefon RED cu o super cameră, dar azi revenim la nivelul stratosferic al camerelor RED, datorită noului model MONSTRO. Numit astfel pe bună dreptate, acest monstru de cameră filmează 8K şi are un senzor full frame.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe numele său complet RED MONSTRO 8K VV, această cameră e ideală pentru a filma pelicule la Hollywood, mai degrabă decât vacanţa la mare. Aspectul inedit este modularitatea camerei, care suportă senzori interschimbabili. Totul se face prin sistemul RED WEAPON, care îi permite cumpărătorului să aibă o cameră construită după lista proprie de specificaţii.

MONSTRO 8K VV vine cu senzor full frame de 35.4 megapixeli, filmare în 8K la 60 FPS şi transferuri de date la 300 MB/s. Filmarea se face în format RED REDCODE RAW, simultan cu Apple ProRes sau Avid DNxHD/HR. Aspectul interesant la un model RED WEAPON este potenţialul de upgrade.

Noul MONSTRO le permite utilizatorilor să schimbe senzorul BRAINS, fără a umbla la restul de componente. Spre exemplu cine are o cameră RED DRAGON 8K VV, poate face saltul la MONSTRO 8K VV schimbând senzorul. Preţurile pornesc de la 79.500 dolari.