Realme Book se afișează în primele randări realiste! Aflăm și detalii despre specificații

0
671
realme Book
Realme Book se afișează în primele randări realiste! Aflăm și primele detalii cu privire la specificații

Realme este o companie care a intrat în atenția tuturor după lansarea un smartphone-uri deosebit de accesibile. Vorbim de terminale cu conectivitate 5G de până în 900 de lei și realme GT 5G, un adevărat flagship cu procesor Snapdragon 888 care se comercializează pentru aproximativ 2500 lei. Ei bine, compania se pregătește acum să intre și pe piața de laptopuri și tablete. Primele dispozitive ar urma să fie astfel realme Pad și realme Book. Astăzi noul notebook al companiei a primit randări realiste prin intermediul renumitului zvonac OnLeaks. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

OnLeaks susține că Realme Book va avea un ecran de 14 inch în diagonală, LED, cu rezoluție full HD. Aspectul ar fi 3:2, productivitatea fiind pusă pe primul loc. Nu știm încă dacă corpul acestuia va fi construit din aluminiu întrucât zvonacul nu a confirmat, dar la prima vedere, așa pare. Tastatura ar fi una chiclet, iar un senzor pentru amprente ar fi integrat în butonul power.

Realme Book

La interior s-ar afla cipseturi Intel Core i3 și i5 Gen 11, iar memoria RAM și capacitatea de stocare va varia. De asemenea, aflăm că notebook-ul va rula Windows 10. Pe partea de conectivitate ne așteptăm la un port USB-A, un jack de 3.5 mm pentru căști și două porturi USB-C.

Dimensiunile laptopului ar fi de 307 x 229 mm, iar realme Book ar avea doar 16 mm în talie. Greutatea ar fi de sub 1.5 kilograme. Prețul de debut, potrivit lui OnLeaks, ar fi de aproximativ 450 de euro în Europa. Debutul este așteptat la sfâșitul lunii august, atunci când ar trebui să fie anunțată și tableta realme Book. Aceasta din urmă a apărut în imagini reale recent, potrivit site-ului nostru soră, Mobilissimo.ro. Teoretic cele două dispozitive vor debuta inițial în India, urmând să ajungă în Europa în următoarele săptămâni.