Primul laptop Realme își face apariția în imagini reale! Va debuta pe 15 iunie alături de tableta Realme Pad

0
1143
Realme
Primul laptop Realme își face apariția în imagini reale! Va debuta pe 15 iunie alături de tableta Realme Pad

Ieri am avut parte de un prim teaser din partea CEO-ului Realme, Madhav Sheth, care viza un prim laptop din partea companiei. Astăzi acesta își face apariția în imagini reale și aflăm chiar detalii despre lansarea acestuia. În mod interesant, va debuta alături de o primă tabletă Realme, inclusiv în Europa. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Realme Book

Din imagini observăm că Realme Book are un design similar cu MacBook-urile Apple. Acesta are un șasiu din aluminiu, margini înguste pentru ecran și colțuri rotunjite. Observăm și logo-ul companiei puțin mai jos de ecran. În partea de jos, laptopul prezintă aerisiri și două grile pentru difuzoare, semn că laptopul va oferi sunet stereo.

Publicația Android Authority afirmă că noul ultrabook are un aspect 3:2. Porturile nu se observă în fotografii, dar pare-că acesta ar sosi cu un port USB-C pentru alimentare. De asemenea, noul notebook ar urma să sosească în mai multe configurații.

Realme Pad

Despre o nouă tabletă a scris site-ul nostru soră, Mobilissimo.ro, atunci când compania a confirmat existența acesteia. Fanii au decis printr-un poll care va fi numele acesteia și pare-că s-a ajuns și la o concluzie. Dispozitivul va fi lansat sub numele de Realme Pad. Mai știm doar că aceasta va avea o construcție metalică, design pătrățos în stil iPad și una sau două camere în spate.

Mai interesant, pare-că noile dispozitive vor fi anunțate pe 15 iunie, alături de smartphone-ul Realme GT 5G. Asta înseamnă că terminalele vor ajunge și în Europa, dar și pe plan local și ne așteptăm la prețuri competitive.