Razer Hammerhead True Wireless X au debutat oficial! Căști de gaming pentru smartphone cu logo iluminat RGB

0
959
Razer Hammerhead True Wireless X

Razer a lansat astăzi o pereche de căști wireless accesibile, concepute special pentru gameri. Și fiind dedicate gamingului, fiecare cască prezintă un logo iluminat RGB. Avem detalii despre noile căști Razer Hammerhead True Wireless X mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Hammerhead True Wireless X sunt căști de gaming cu latență scăzută. Acestea sosesc pe negru, iar designul pare banal la prima vedere, însă Razer a adăugat și iluminare RGB pe logo-ul său. Totodată, prezintă și control tactil în aceeași zonă. Cutiuța în care sosesc este simplă, de culoare neagră și mată. La bază prezintă un port USB-C pentru încărcare.

Razer spune că a inclus aici drivere custom, de 13 mm și microfoane omnidirecționale. Impresionează totuși prin latența foarte scăzută de doar 60 ms. Totuși, aceasta este disponibilă doar după activarea modului de gaming din aplicația Razer Audio disponibilă pe iOS și Android, pentru conservarea energiei. Tot prin intermediul aplicației putem modifica gesturile, efectul RGB și putem accesa un egalizator. Totodată, căștile pot primi actualizări software prin aceeași aplicație.

Razer Hammerhead True Wireless X se conectează prin Bluetooth 5.2 și suportă funcția Fast Pair de la Google. Fiecare cască oferă o autonomie de aproximativ 6 ore (chiar 7 ore dacă iluminarea este oprită), iar alături de cutiuța de încărcare autonomia ajunge la 24 de ore (sau 28 cu iluminarea oprită). Și prețul este destul de atractiv, raportându-ne la cât costă în general căștile true wireless dedicate smartphone-urilor.

Hammerhead True Wireless X se comercializează momentan în Marea Britanie, prețul lor fiind de 69 de lire (aproximativ 80 de euro). Momentan sunt disponibile doar pe site-ul Razer, însă este posibil ca acestea să debuteze și pe plan local curând.