Realme a oferit un teaser pentru primul său laptop! Va fi lansat sub brand Dizo

0
449
Realme
Realme a oferit un teaser pentru primul său laptop! Va fi lansat sub brand Dizo

Realme încearcă în ultimul timp să-și diversifice portofoliul de dispozitive. Chiar dacă un timp s-a axat doar pe smartphone-uri și accesorii pentru acestea, compania a anunțat de curând sub-brand-ul Dizo. Sub acesta au debutat deja câteva dispozitive IoT, însă producătorul chinez pregătește acum chiar și laptopuri. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Madhav Sheth este CEO-ul Realme pentru India și Europa a postat recent un teaser pe Twitter. Alături de fotografie, acesta a postat și un mesaj scris în cod binar care se traduce prin “Hello World”. Observăm că dispozitivul, care pare un laptop, este într-un plic de hârtie, iar construcția pare să fie metalică.

Executivul spune că noul terminal va fi lansat sub sloganul #techlife. Din câte știm, sub acest hashtag au fost lansate și celelalte dispozitive care fac parte din sub-brand-ul Dizo. Ar putea fi totuși o serie diferită, întrucât nu știm absolut nimic despre acest notebook încă. Va fi totuși o premieră, Realme ar fi primul producător din grupul BBK Electronics care lansează un laptop. Oppo și OnePlus încă nu și-au arătat interesul pe această nișă.

Dacă ar fi să intuim ce ne pregătește Realme totuși, aș spune că e vorba despre un ultrabook de 13-14 inch în diagonală. Ne așteptăm și la CPU-uri Intel de ultimă generație, configurații cu cel puțin 8 GB de memorie RAM și SSD-uri pentru stocare. Bineînțeles, prețul ar urma să fie atractiv și competitiv pentru celelalte brand-uri din China care oferă și notebook-uri. Ne referim aici la Huawei, Redmi și Xiaomi.

Rămâne de văzut când va debuta noul notebook Realme și dacă se va ridica la nivelul așteptărilor/predicțiilor. Cel mai probabil, urmează să primim mai multe teasere înainte de lansa.