realme a lansat căștile wireless DIZO Buds Z; Vin cu autonomie de 16 ore și mod pentru gaming

0
1622
DIZO Buds Z
realme a lansat căștile wireless DIZO Buds Z; Vin cu autonomie de 16 ore și mod pentru gaming

În urmă cu câteva săptămâni realme își anunța intrarea pe piața de produse IoT. Toate aceste dispozitive sunt lansate sub brand-ul DIZO și au parte de prețuri avantajoase. Compania a anunțat astăzi căștile wireless DIZO Buds Z. E vorba despre o pereche de căști accesibilă cu autonomie generoasă și design inedit. Detalii despre ele avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Căștile DIZO Buds Z sosesc pe nuanțe precum Onyx, Leaf și Pearl. Ele au parte de un design atractiv și costă doar 27 de dolari în India, acolo unde se comercializează momentan. Căștile au drivere de 10 mm și sunt rezistente la apă în regim IPX4. De asemenea, ele vin cu ENC (Environmental Noise Cancellation), o metodă de anulare a zgomotului de fundal în timpul apelurilor.

De asemenea, ele au parte și de latență scăzută de 88 ms odată cu activarea unui mod special pentru gaming. Ele beneficiază de conectivitate Bluetooth 5.0, iar autonomia promisă alături de cutiuța de transport este de 16 ore. Totuși, fiecare cască va oferi 4.5 ore de playback audio continuu.

Cutiuța de încărcare are parte de o baterie de 380 mAh, iar ea se alimentează printr-un port USB-C. Asemeni altor căști wireless, DIZO Buds Z sosesc cu un cablu USB-C în pachet alături de trei perechi de dopuri de diferite mărimi. Se vehiculează că noile căști vor sosi și în Europa, urmând a fi rebranduite de către realme.