HP Spectre x360 16 este un laptop 2 în 1 cu ecran OLED 4K, webcam cu funcţii Beauty

0
1489

HP a prezentat câteva produse hardware noi în această săptămână, inclusiv o tabletă de 11 inch, dar nouă ne-a atras privirea noul laptop pentru creativi HP Spectre x360 16. El vine cu ecran de 16 inch, un OLED 4K, dar şi un webcam de top.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest laptop 2 în 1 vine cu Windows 11 şi dispune de un ecran tactil 4K OLED de 16 inch. Foloseşte o cameră IR de 5 megapixeli pentru autentificare şi apeluri video, iar la interior găsim un procesor Intel Core i7 Gen 11 şi placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3050. Autonomia ar fi de 17 ore, ceea ce nu e rău deloc. Webcamul mai sus menţionat este unul inteligent şi care te face… mai frumos.

Are numele HP GlamCam şi vine cu un Beauty Mode, care îţi va retuşa dintii, pielea şi ochii în timpul apelurilor video. Ideea este că persoanele din apel să se concentreze pe ce spui şi nu pe cum arăţi. Există şi funcţie Auto Frame, care te ţine în cadru indiferent că tot mişuni prin cameră respectivă, dar şi funcţii de corecţie a luminii. Avem şi funcţie de blur pentru cineva care trece prin cadru.

Acest notebook este realizat din aluminiu reciclat CNC şi mai vine şi cu suport Wi-Fi 6E şi Bluetooth 5.2. Produsul a fost deja listat pe site-ul oficial HP din SUA, cu preţ de pornire de 1639 dolari.