Kindle Paperwhite și Paperwhite Signature au debutat oficial! Vin cu autonomie de până la 10 săptămâni și alimentare wireless

0
3287
Kindle Paperwhite și Paperwhite Signature
Kindle Paperwhite și Paperwhite Signature au debutat oficial! Vin cu autonomie de până la 10 săptămâni și alimentare wireless

Pentru cine vrea să își ia „biblioteca” în ghiozdan, la școală, liceu sau facultate, s-a inventat eReader-ul. Cele mai populare dispozitive de acest tip vin de la Amazon. Azi au debutat noile modele Kindle Paperwhite și Paperwhite Signature. Ele aduc îmbunătățiri substanțiale față de vechea generație când vine vorba de luminozitate și autonomie. Avem detalii despre ele mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile modele Paperwhite sosesc cu display-uri de 6.8 inch în diagonală și au margini laterale mai înguste. Luminozitatea maximă crește cu 10% față de vechea generație, iar display-ul poate fi calibrat pentru a afișa nuanțe mai reci sau mai calde. Ediția Signature vine vine și cu o funcție de ajustare automată a luminozității în funcție de lumina din încăpere.

Autonomia promisă este de 10 săptămâni, depășind toate modelele Kindle de până acum. Ambele modele se încarcă în 2.5 ore, iar Signature Edition poate fi alimentată inclusiv wireless. Este astfel primul eBook din portofoliul Amazon care poate face acest lucru. Paperwhite în versiune standard sosește cu 8 GB de stocare, iar Signature vine cu 32 GB de stocare flash.

Amazon a îmbunătățit și experiența de utilizare printr-un nou UI. Utilizatorii pot ajunge în home screen mai ușor, pot vizualiza librăria într-un nou format și există și noi filtre pentru sortarea cărților. De asemenea, a fost adăugat un scroll bar interactiv pentru o navigare mai facilă. Noile dispozitive pot fi conectate la smartphone-uri iOS și Android prin aplicația Kindle. Astfel, procesul de setup devine mai simplu, fiind parcus direct pe telefonul mobil, similar cu un smartwatch.

Kindle Paperwhite și Paperwhite Signature pot fi precomandate începând de astăzi. Livrările vor începe începând din 27 octombrie pentru varianta standard și din 4 noiembrie pentru versiunea Signature Edition. Apropo, Amazon va organiza și un eveniment pe 28 octombrie în cadrul căruia va lansa noi produse hardware.

Preț și disponibilitate

  • Kindle Paperwhite New Edition – 129 euro (precomandă)
  • Kindle Paperwhite Signature Edition – 189 euro (precomandă)