Amazon va organiza un eveniment pe 28 septembrie! Vor debuta noi produse hardware

0
953
Amazon va organiza un eveniment pe 28 septembrie! Vor debuta noi produse hardware

Pe lângă Apple, o altă companie cu renume din lumea tech este Amazon. Aflăm astăzi prin intermediul Mobilissimo.ro că gigantul va organiza un eveniment pe 28 septembrie. Ce am putea vedea în cadrul acestuia aflăm în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Amazon a trimis recent invitații spre publicațiile tech din state. Se pare că este vorba despre o conferință axată pe noi produse hardware. Totodată, ar urma să fie lansate și noi funcții și servicii pentru ecosistemul de produse existente deja pe piață.

Anul trecut Amazon lansa dispozitive precum noul Echo, Echo Dot și Echo Show 10. De asemenea, soseau și dongle-urile Fire TV Stick și Fire TV Stick Lite. A fost atunci anunțat și serviciul de cloud gaming numit Luna. Totuși, în acest an au debutat dispozitive Echo Show 5 și Show 8, dar și Echo Buds. De asemenea, vă informam recent că a fost lansat și noul dongle Fire TV Stick 4K Max.

Amazon

Astfel, în cadrul evenimentului de pe 28 septembrie ne așteptăm să vedem noi boxe Echo, dar și noi ebook readere. Recent au apărut randări cu modelele Kindle Paperwhite 5 și Paperwhite 5 Signature, deci șanse mari ca ele să fie anunțate. E posibil ca Amazon să ofere în urmățoarele zile și câteva teasere legate de noile lansări ce vor avea loc pe 28 septembrie.