Razer anunţă noile căşti Hammerhead Duo, care vin şi cu o versiune pentru Nintendo Switch

0
722

În afara faptului că a anunţat un prăjitor de pâine, Razer a prezentat şi o nouă pereche de căşti, Hammerhead Duo. Există două variante ale acestui headset, inclusiv una gândită pentru posesorii consolei Nintendo Switch. Noile căşti folosesc două difuzoare în cadrul fiecărei incinte audio intraauriculare, pentru o separare mai bună a sunetelor şi o redare mai clară.

Publicitate

Aceste căşti sunt gândite în special pentru gamerii de consolă, utilizatorii de PS4, Xbox One şi Nintendo Switch. Căştile pot fi folosite pentru gaming, filme şi muzică şi vin cu corp din aluminiu şi cablu împletit pentru extra rezistenţă. Vor veni la pachet cu câteva dopuri extra şi păstrează conectorul clasic de 3.5 mm.

Modelul de bază are o telecomandă inline cu butoane pentru play, pauză şi volum, plus microfon integrat. Versiunea special gândită pentru Nintendo Switch are microfon inline şi buton mut/disable microphone. Ambele variante de căşti au aceeaşi frecvenţă de răspuns: între 20 Hz şi 20 KHz şi impedanţă de 32 ohm. Puteţi conecta căştile atât la console, cât şi la PC, Mac, telefoane şi tablete.

Varianta de căşti pentru Nintendo Switch vine cu un etui, care ajută la transportarea căştilor şi pentru a evita încurcăturile de fire din geantă sau ghiozdan. Cablul are lungime de 1.2 metri şi greutatea căştilor este de 17 grame. Razer Hammerhead Duo porneşte de la 59.99 euro şi soseşte în trimestrul 2 al acestui an via Razer.com şi parteneri.