ASUS lansează noile laptopuri de gaming la Istanbul: ROG Mothersip, ROG Zephyrus S GX502 şi M GU502

0
513

ASUS a lansat cele mai noi laptopuri de gaming în ultima săptămână la Istanbul, cu modelele ROG Mothership şi ROG Zephyrus S şi M în prim plan. Acestea două din urmă sunt Zephyrus S GX502 şi Zephyrus M GU502, care vin cu validare Pantone. Avem detalii despre ele mai jos.

Publicitate

ASUS ROG Mothership se vrea a fi un înlocuitor de desktop, axat pe gaming. ASUS a dorit să ofere un laptop puternic, dar şi comod de ţinut pe genunchi. Terminalul nu stă aşezat pe masă în mod clasic, ci stă în poziţie verticală, pentru a avea un flux de aer mai bun în zona din spate. Tastatura este separată şi se pliază pentru a oferi o experienţă flexibilă.

Puteţi detaşa tastatura, scoţând la iveală 4 difuzoare îndreptate spre utilizator, creând un soi de bară de sunet imediat sub afişaj. ROG Mothership măsoară 29.9 mm în grosime şi are un corp elegant prelucrat CNC.

Gamerii şi creatorii de conţinut pot cumpăra versiuni Full HD cu rată de refresh de 144 Hz şi timp de răspuns de 3 ms, dar există şi o variantă 4K la 60 Hz.

Zephyrus S GX502 vine cu un format tradiţional, bun pentru încăperile inguse şi gaming-ul pe genunchi. Are o carcasă rigidă, care este produsă folosind un aliaj de magneziu topit şi folosind un proces de turnare în matriţă şi prelucrare. Are ecran validat PANTONE şi dotări la nivel e-sports. Oferă şi suport NVIDIA G-sync şi măsoară 18.9 mm în talie.

Terminalul cântăreşte 2 kilograme şi vine cu spaţiu suficient pentru două SSD-uri ce pot fi configurate în RAID 0. Are şi procesor Intel Core i7 de generaţie a noua şi grafică până la RTX 2070 cu G-Sync.

Zephyrus M GU502 este un model high midrange, cu ecran validat PANTONE la 144 Hz şi 240 Hz, cu timp de răspuns de 3 ms. La testele interne, bateria acestui laptop de 76 Wh oferă 8 ore de utilizare, cu o încărcare. Pe partea grafică puteţi ajunge până la GeForce GTX 2060, suficient pentru o experienţă excelentă de gaming.