QNAP lansează aplicația de streaming live DJ2 Live destinată serverului QNAP NAS

0
1023

Cei de la QNAP anunță astăzi lansarea aplicației DJ2 Live, software de streaming live destinat serverului QNAP NAS. Se pot transmite astfel în direct materiale video 4K și înregistrările pot fi salvate pe serverul NAS pentru utilizări viitoare. DJ2 Live este instrumentul perfect pentru companiile și organizațiile care găzduiesc seminarii, conferințe, cursuri sau evenimente de gaming.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Prin intermediul acestei aplicații se permite streaming simultan către serviciile publice de cloud pentru a ajunge la o audiență mai largă precum Facebook, YouTube și alte platforme care suportă protocolul Real-time Messaging.

Suntem informați despre faptul că DJ2 Live primește semnale digitalizate de la un encoder video sau audio (ex. XSplit) de la sursa media (o cameră video cu placă de captură sau o interfață audio), apoi publică fluxurile live prin QNAP NAS. Grație tehnologiei de transcodare în timp real, utilizatorii pot viziona transmisiunea la o rezoluție adecvată, în funcție de lățimea de bandă.

Pe lista de facilități avem controale de acces (Google OAuth), conexiune securizată (SSL) și streaming live scalabil cu CDN. Aplicația The DJ2 Live este disponibilă în magazinul QTS App Center și serverele compatibile sunt următoarele: QNAP NAS: TS-x51, TS-x51A, TS-x51+, TBS-x53A, TS-x53A, TS-x53B, TS-x53 Pro, TS-x70, TS-x71, și seriile NAS TVS-x82 turn și rack.

Trebuie ca serverul să ruleze minim sistemul de operare QTS 4.3.0 și să ofere cel puțin 2 GB RAM.