Samsung Galaxy J5 (2017) primește și certificarea FCC; anunțul este foarte aproape!

0
1020

Pe Samsung Galaxy J5 (2017) l-am văzut de curând reprezentat într-o serie de fotografii reale, dar și menționat în baza de date GeekBench, respectiv GFXBench alături de dotările hardware bineînțeles. Cu toate aceste scăpări și cu vestea că FCC tocmai ce a certificat device-ul nu mai rămâne decât să așteptăm anunțul oficial ce ar putea avea loc foarte foarte curând.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Descoperim că 3 variante ale lui J5 2017 au bifat certificarea FCC, printre acestea numărându-se următoarele: SM-J530GM, SM-530YM/DS și SM-J530GM/DS. Ne putem da seama de aici că se face referire la variantele single și dual-SIM și aflăm că toate modelele rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat din fabrică.

În materie de specificații hardware, noul J5 va opta pentru un panou Super AMOLED cu diagonala de 5.2 inch și rezoluție HD, pentru un procesor octa-core Exynos 7870 și pentru 2 GB memorie RAM. Vom mai primi și 16 GB de stocare flash + slot microSD, o cameră frontală de 5 megapixeli și pe spate un senzor de 13 megapixeli cu bliț LED.

De această dată vom primi o carcasă metalică și cel mai probabil o baterie de minim 3000 mAh. Lansarea ar putea avea loc chiar în această lună!