Acer tocmai a anunţat lansarea unui monitor 4K pentru profesionişti, modelul ProDesign BM320. Acest display ar avea o acurateţe a culorilor aproape de perfecţiune, suportând coloritul Adobe RGB şi sRGB la nivel de 100%.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Monitorul de 32 inch are o adâncime a culorilor de 10 bit, cu un total de 1.07 miliarde de culori suportate. E evident faptul că acesta nu e monitor de gaming sau pentru utilizatorul de rând, ci e un produs pentru graficieni şi designeri. Şi editorii video vor face treabă bună cu el. Acer a folosit aici tehnologia ZeroFrame, pentru o muchie cât mai îngustă.

Panoul IPS implementat pe ProDesign BM320 oferă unghiuri de vizualizare de 178 de grade, fără pierderi de acurateţe a culorii la unghiuri largi. După cum arată şi imaginile, noul display poate fi utilizat şi dacă e rotit la un unghi de 90 de grade. Secretul este suportul ErgoStand, iar pe lista de tehnologii proprietare se află Acer Flicker-less, BlueLightShield şi ComfyView.

Acestea taie din glare şi anulează efectul luminii albastre. Evident un produs PRO are şi un preţ PRO, în acest caz de 1299 dolari.