Aruncăm uşor cu cuvinte ca “bestie” sau “monstru” pentru diferite PC-uri şi laptopuri, dar mai rar spunem asta despre un monitor. LG 43UD79-B este dinozaur şi mamut, King Kong şi T-Rex, cu o serie de super dotări. Ce altceva putem spune despre un monitor 4K de 42.5 inch?

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vine cu 4 porturi HDMI şi suport USB Type C, putând afişa imagini de la 4 surse simultan. La bord se afla un panou IPS, cu rezoluţie de 3840 x 2160 pixeli şi unghi de vizualizare de 178 de grade. Sunt suportate aici peste 1.07 miliarde de culori şi primim şi contrast ratio de 1000:1. Refresh rate-ul de 60 Hz nu e chiar ieşit din comun, totuşi, pe lângă monitoarele de gaming.

LG a inclus câteva moduri de utilizare, precum Game, Black Stabilizer sau Dynamic Action Sync. Pe partea de conectică avem două porturi HDMI 2.0, două HDMI 1.4, un DisplayPort 1.2a şi un port USB-C cu suport pentru semnal DisplayPort. Veţi putea conecta acest monitor la o consolă PS4, la PC şi la alte surse, punând la treabă funcţii ca split screen şi picture in picture.

Şi lista nu se termină aici! Mai există şi două porturi USB 3.0 şi două difuzoatere Harman Kardon integrate. Să o spunem pe cea dreaptă: acesta este mai degrabă un televizor, la cei 107 cm în diagonală, faţă de un monitor clasic. În aceste condiţii preţul de 700 de dolari nu e rău deloc.