Producătorul elveţian de ceasuri Tag Heuer anunţă un ceas Super Mario

0
870

Tag Heuer este unul dintre brandurile cu mare vizibilitate printre sponsorii Formula 1 şi unul dintre cei mai mari producători de ceasuri din Elveţia. Datează din 1860 şi cel mai nou proiect al său are o abordare ceva mai jucăuşă. E vorba despre un ceas Super Mario, care va fi anunţat pe 13 iulie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul ceas Tag Heuer x Super Mario va sosi săptămâna viitoare şi va fi un ceas în ediţie limitată. Tag Heuer s-a adaptat în ultimii ani la trendul smartwatch şi pe lângă ceasuri elegante şi exclusiviste mai produce şi accesorii. Acum a început să accepte înregistrări de la consumatorii care doresc ceasul Super Mario. Pagina oficială de înregistrare menţionează lansarea ceasului pe 15 iulie, după prezentarea de pe 13 iulie.

Personal mă aştept la un smartwatch care să vină şi cu teme Mario, poate chiar şi cu câteva jocuri Super Mario, mai degrabă decât un ceas analogic cu cadran imprimat cu instalatorul italian. Materialele premium nu vor lipsi. Personal mă intrigă alegerea Tag Heuer, care are că public ţintă persoane cu venituri mari şi cei care caută obiecte de lux, iar Nintendo nu e chiar un brand asociat acestui tip de public. Posibil ca în fata asaltului smartwatch să fi schimbat strategia.

Nintendo a fost subiect de discuţii în ultima vreme, dezvăluind noua sa versiune de Switch cu ecran OLED, care vine cu dock nou, stocare dublă şi ecran mai mare şi cu panou superior.