FIFA 22 primește un teaser oficial și promite un gameplay realist; Vine pe 1 octombrie și este deja la precomandă!

0
1135
FIFA 22

An de an în toamnă suntem întâmpinați de un nou titlu FIFA iar acum ne pregătim pentru FIFA 22. Noul joc parte din cea mai iubită serie de simulator de fotbal tocmai ce a primit un teaser oficial pe care îl vedem mai jos. Ca de fiecare dată există și promisiuni, noi tehnologii și avem și o perioadă de debut anunțată.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Materialul teaser video combină scene din lumea reală cu scene simulate de tehnologia Hypermotion pe care EA o folosește aici. Dacă v-ați jucat un FIFA lansat în ultimii 2-3 ani ați observat că pe lângă mecanici de joc au fost schimbate și elementele vizuale. Jucătorii nu mai arată precum niște caricaturi, ci sunt foarte aproape de realitate.

FIFA 22

Pentru acest gen realismul a fost un țel, iar acum ne putem bucura de jocuri care uneori seamănă cu un eveniment real. Desigur, există loc întotdeauna de îmbunătățiri, iar acum EA ne dezvăluie ce se schimbă în FIFA 22. Tehnologia HyperMotion este vedeta și aflăm că aceasta combină mișcările captate de la 22 fotbaliști pro cu tehnologia de machine learning.

FIFA 2022 Trailer:

Sistemul folosit învață de pe urma a 8.7 milioane de cadre din meciuri și scrie noi animații în timp real. Potrivit EA, această tehnologie va contribui la livrarea unui joc cu mai mult realism decât în trecut. Un alt detaliu pe care îl aflăm este că FIFA 22 va aduce o revizuire a sistemului de portari, cu upgrade-uri importante la pachet.

Secțiunea FIFA Ultimate Team (FUT) va primi zona FUT Heroes cu noi itemi pe care jucătorii îi pot colecționa. FIFA 2022 se va lansa pe data de 1 octombrie și mai avem de așteptat până la un trailer de gamplay. Jocul sosește pe PlayStation 5, Xbox Series X, PC (Origin și Steam) și pe Stadia. Va fi lansat și pe PS4 și Xbox One.

FIFA 22 disponibil la precomandă în România: