Primul televizor Huawei ar putea fi totodată și primul televizor 8K cu 5G din lume; Iată când ar putea debuta

0
1108
Huawei

Un zvon ce a început să circule online în ultima săptămână este și cel referitor la faptul că Huawei lucrează la primul său televizor, asta deși în trecut a mai lansat modele sub brandingul Honor pe piață. De această dată însă își va folosi direct numele pe produsele din zona TV și primul model din portofoliu ar putea fi unul cu adevărat deosebit.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Surse din China ne dezvăluie că acest prim televizor Huawei ar urma să fie și primul televizor 8K cu suport 5G din lume. Va fi un concept nou pe piața televizoarelor și grație standardului de conectivitate ce permite viteze de transfer uriașe vom avea posibilitatea de a descărca foarte rapid conținutul rapid sau să facem streaming de materiale high-res.

Aparent lansarea acestui televizor 8K 5G ar putea avea loc chiar în acest an, asta pentru că Huawei dorește să aibă premiera acestui tip de dispozitive. Deși televizoarele 8K abia încep a se răspândi, viitorul pare a fi axat pe această rezoluție, fiind așteptate și console precum PlayStation 5 care vor suporta noua rezoluție.

Revenind la televizorul 5G Huawei, acesta ar putea deveni și un soi de smart hub, sau un router 5G pentru alte device-uri din casă.