Honor 20 Pro apare în 4 noi variante de culoare, inclusiv una cu gradient alb-roz

0
1183
Honor 20 Pro

Următoarea mare lansare Huawei este una legată de brandul Honor, cea a seriei Honor 20. Are loc pe 21 mai în Londra şi scăpările sale continuă astăzi, prin dezvăluirea variantelor de culoare pentru acest device. Ştiam deja că Honor 20 va avea o versiune specială fashion, realizată în parteneriat cu Moschino, iar acum vedem 4 variante de culoare pentru modelul Honor 20 Pro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Telefonul apare pe un albastru/verde, un alb/roz care aminteşte puţin de Breathing Crystal de la P30 Pro, o nuanţă de verde cu gradient mov şi există şi un model sobru de culoare neagră. 

Honor 20 Pro

Despre Honor 20 Pro ştim că va avea o cameră periscop pentru zoom exact ca Huawei P30 Pro. Este integrată într-un mecanism quad camera din spate, care mai include o cameră principală de 48 MP, camera ultra wide de 16 sau 20 MP şi un senzor Time of Flight. 

Telefonul este aşteptat cu procesor Kirin 980, 6 sau 8 GB RAM şi o cameră selfie de 32 MP.  Încă nu e clar dacă va fi integrată acea cameră frontală în breton sau într-un mecanism pop up, cum va avea OnePlus 7 Pro spre exemplu.