Primul serviciu de trotinete electrice închiriate ajunge în România: Wolf-E

0
1532

În această săptămână două servicii de închiriere de trotinete electrice au debutat în România: Wolf-E şi Lime. Noi ne axăm pe Wolf-E în acest articol, care a pornit deja operaţiunile în Capitală.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aveţi nevoie doar de aplicaţia de iOS sau Android şi puteţi începe să căutaţi o trotinetă. Modelele Wolf-E se deosebesc de cele Lime pentru că au ghidon albastru şi corp negru. La înscriere vi se cere adresa, numele, numărul de telefon şi datele cardului. Apoi este retrasă suma de 1 leu pentru a verifica credenţialele date.

Odată ce e tot OK, puteţi porni la vânat trotinete şi să scanaţi codul QR de pe ele pentru a le utiliza. Vehiculele apar pe o hartă, iar Wolf-E îţi recomandă să verifici autonomia respectivei unităţi, afişată pe ghidon, pentru a nu rămâne în pană după câteva sute de metri. O restricţie este cea de vârstă, iar minorii nu pot închiria aceste trotinete.

A fost pus la punct şi un sistem cu GPS şi un contract cu o firmă de pază, pentru a recupera produsele în caz de furt. Wolf-E s-a mai protejat contra furtului şi prin dezactivarea de la distanţă a trotinetelor, dacă e cazul, iar piesele lor nu pot fi folosite şi pentru alte produse, fiind proprietare. Preţurile sunt foarte mici şi atractive: 2 lei pentru deblocare şi 0.5 lei per minut al cursei. În primele 7 zile se aplică şi un discount de 50%.