Prima boxă Google Assistant echipată cu display ajunge la vânzare; Iată cât costă Lenovo Smart Display

0
1908
Lenovo Smart Display

Chiar la începutul acestui an cei de la Google anunțau lansarea unui nou tip de boxe inteligente, produse care pe lângă difuzorul de la bord oferă și un ecran tactil pentru interacțiune. Astăzi descoperim că un prim model și anume Lenovo Smart Display ajunge la vânzare pe piață.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Boxa sosește în două variante diferite, de 8 inch cu rezoluție HD, respectiv de 10.1 inch cu rezoluție Full HD. Restul dotărilor sunt identice și ambele boxe de aici oferă o cameră frontală de 5 megapixeli care va fi utilizată pentru purtarea de conversații video.

Noul dispozitiv rulează platforma IoT Android Things ce beneficiază de o interfață actualizată și aflați că pentru moment există doar câteva aplicații preinstalate precum YouTube, Google Duo pentru apeluri video, Google Photos, dar și Spotify. Pe viitor nu este exclusă lansarea unui magazin de aplicații.

De asemenea o asemenea boxă are integrat și Chromecast astfel că puteți face casting pentru conținutul de pe smartphone pe ecranul boxei. Modelul de 8 inch se vinde pentru 199 dolari în vreme ce varianta de 10 inch costă 249 dolari în State.