TP-Link Smart Wi-Fi Plug

Din seria de produse TP-Link pe care le-am primit pentru prezentare avem și un ultim produs pe listă și anume TP-Link Smart Wi-Fi Plug HS100. După cum știți, anterior v-am împărtășit părerea mea despre routerul TP-Link Archer C1200, despre extenderul TP-Link AC1200 RE350, dar și despre becul inteligent TP-Link LB1230.

Publicitate

Acum priza Smart Wi-Fi Plug este în centrul atenției, un produs care mi-a captat atenția încă de la unboxing, gadget ce permite controlarea dispozitivelor conectate la această priză prin intermediul aplicației Kasa ce poate fi descărcată fie pentru Android (minim 4.1), fie pentru sistemul de operare iOS (minim 8.0).

TP-Link Smart Wi-Fi Plug

După descărcarea aplicației am pornit în procesul de setare ce nu a durat mai mult de 3-4 minute. Am conectat această priză la sursa de curent și din aplicație am urmat pașii de instalare care au fost îndepliniți cu succes în timp util. Veți putea adăuga un nume personalizat prizei, o iconiță și totodată este nevoie să o conectați la rețeaua locală Wi-Fi.

TP-Link Smart Wi-Fi Plug

Cum acest pas l-am finalizat a venit momentul să verific ce altceva se poate face din aplicația Kasa. Ei bine, există aici o secțiune de unde putem verifica cât timp a fost pornită priza și avem totodată opțiuni de programare pentru oprirea sau pornirea prizei la anumite ore și repetarea acestei alegeri.

TP-Link Smart Wi-Fi Plug

Este o opțiune interesantă mai ales atunci când sunteți plecat în vacanță, pentru că astfel puteți programa priza inteligentă să aprindă luminile seara și să le stingă la răsăritul soarelui (asta desigur în cazul în care o lampă este conectată la priză). Prin această modalitate veți da impresia că sunteți acasă și astfel evita spargerea locuinței, pentru că toți știm faptul că hoții au tendința să urmărească zile la rând o locație pentru a verifica dacă cineva se află în locuință înainte de a da iama.

TP-Link Smart Wi-Fi Plug

Tot în aplicație am găsit opțiunea ce permite pornirea sau stingerea prizei după un anume interval de timp. De asemenea, există funcția de control vocal al prizei, asta dacă aveți un dispozitiv Amazon Echo ce facilitează această modalitate de control prin intermediul asistentului vocal.

TP Link Smart Wi-Fi Plug

Cel mai bun lucru totuși, este acela că priza poate fi controlată de la distanță, atât timp cât aveți o conexiune la internet pe smartphone. Inițial credeam că acest control este suportat doar prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi, dar iată că m-am înșelat, priza fiind pornită și oprită după bunul plac de oriunde prin aplicația Kasa.

TP-Link Smart Wi-Fi Plug cântărește doar 131 grame și după cum vedeți, are un design compact și totdată modern. Cu un asemenea gadget în casă veți uita de grija plăcii de păr pe care nu ați scos-o din priză înainte să plecați, sau de fierul de călcat. Doar intrați în aplicație și cu o apăsare de buton se întrerupe alimentarea energetică.

Poate fi de folos și în cazul furtunilor când sunt fluctuații mari ale energiei și televizorul sau alte electronice se pot arde în cazul în care rămân uitate în priză. Mi-a plăcut tare mult priza TP-Link Smart Wi-Fi Plug HS100 și v-o recomand și vouă cu căldură. Câteva dintre prețurile practicate pe plan local sunt listate mai jos!