Prezentare TP-Link AC1200 RE350: Range extender pentru conexiunea Wi-Fi de acasă ce vine cu suport dual-band

1
2997
TP-Link AC1200 RE350

Din seria de produse TP-Link pe care vi le prezint în această lună vine astăzi și rândul lui TP-Link AC1200 RE350, un range extender cu suport pentru internet gigabit. V-am dezvăluit deja părerile personale despre router-ul Archer C1200 iar acum aflați cum puteți extinde semnalul rețelei proaspăt create.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Recomand produsul în special pentru cei care locuiesc într-o casă sau apartament cu mai mult de 3 camere, asta pentru că doar în astfel de situații apar situații în care semnalul Wi-Fi nu este la fel de puternic peste tot. TP-Link AC1200 RE350 ajută în acest sens, acoperind așa numitele “zone moarte”.

TP-Link AC1200 RE350

Înainte de a vă spune ce știe să facă acest extender, aflați că în cutia produsului care de altfel este interesant prezentat, primim un manual de utilizare și un cablu Ethernet ce vă ajută la configurarea dispozitivului. Bine de știut că acest gadget funcționează atât pe banda de 2.4 GHz (300 Mbps), dar și pe cea de 5 GHz (867 Mbps)!

TP-Link AC1200 RE350

Se va conecta direct la priză fără a fi nevoie de un cablu de alimentare special și cel mai bine ar fi să îl plasați undeva la mijlocul dintre router și zona în care doriți ca acoperirea să fie sporită. Puteți avea orice router wireless pentru a utiliza acest extender, indiferent dacă este un model TP-Link sau nu.

TP-Link AC1200 RE350

Are două antene pliabile, port Ethernet, LED-uri ce confirmă funcționarea optimă, numeroase guri de aerisire, dar și un buton reset și unul power. Instalarea este foarte simplă și după ce îl scoateți din cutie trebuie doar să îl conectați la priză. Fie conectați cablul Ethernet sau folosiți metoda de activare wireless, fie descărcați aplicația Tether pentru smartphone (iOS, Android)

TP-link Tether

Puteți folosi acest range extender și pe post de Access Point Wireless prin simpla conectare a cablului Ethernet la portul Ethernet. Practic obțineți suport pentru conectarea unui device Wi-Fi la rețeaua de internet prin fir, extender-ul facilitând această operațiune. Din două-trei mișcări ați extins rețeaua Wi-Fi și vă puteți bucura de semnal puternic și stabil în toată casa cu ușurință.

TP-Link AC1200 RE350

TP-Link AC1200 RE350 este un dispozitiv util ce vă scapă și de grija altor cabluri precum s-ar întâmpla la achiziția unui alt router. Nici prețul nu este deloc rău și pentru a vă ajuta aveți mai jos o listă a magazinelor de încredere ce comercializează acest extender: