Preţurile lui Xbox Series X şi PlayStation 5 au scăpat din nou pe Internet (+ date de lansare)

0
2813

În curând se termină vara şi va începe toamna, în care ne aşteaptă cu siguranţă lansări de jocuri interesante şi dacă avem noroc poate şi lansări de console. Încă nu e clar când vor sosi PlayStation 5 şi Xbox Series X în magazine, dar consensul general se referă la noiembrie, cel târziu decembrie. Azi au apărut noi date de lansare, dar şi preţuri pentru ambele console.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mai nou Xbox Series S va porni de la 299 dolari, în vreme ce Series X porneşte de la 499 dolari. Pe de altă parte PlayStation 5 Digital Edition va costa 399 dolari. Sursa de bază pentru preţuri este utilizatorul Twitter Robert Serrano, care a oferit predicţii pentru consolele Microsoft şi Sony, dar unele care nu s-au mai concretizat. Sursa a menţionat şi faptul că în Europa Xbox Series S va costa 399 euro, după ce iniţial scăpase suma de 399 euro.

Xbox Series X devine 499 euro pe continentul nostru, iar consolele Microsoft ar urma să debuteze pe 5 noiembrie (Series S) şi 6 noiembrie (Series X). Sony PlayStation 5 vine pe 13 noiembrie, de la 399 euro în varianta Digital şi 499 euro în cea cu drive Blu-Ray. Microsoft nu a menţionat ziua exactă, dar a confirmat recent luna noiembrie. Sony continuă cu estimarea “sărbători 2020”, iar data de 13 noiembrie e mai devreme decât de 20 care scăpase anterior.

Privim totul cu precauţie, mai ales că zvonacul a mai dat greş în trecut. Recent am văzut şi Xbox Series S scăpând pe web prin intermediul unui ambalaj de controller. Au scăpat şi elemente de interfaţă Xbox Series X, iar nouă interfaţa va fi unificată pe tot ecosistemul Xbox, inclusiv consolele trecute, dar şi Game Pass pe PC şi aplicaţiile de mobil. Schimbările includ elemente de design care sunt mai uşor de citit şi un nou stil de ilustraţie, fonturi şi forme noi pentru tile-uri (aduce cu Fluent Design). Aveţi mai sus o mostră.