Preţul consolei Xbox Project Scorpio scăpat de un magazin online: 399 de euro e suma de pornire

0
1264

Aflam detalii despre consola Xbox Project Scorpio la începutul acestei luni, la nivel de specificaţii tehnice şi azi descoperim şi un preţ pentru viitorul gaming device. Se pare că el va costa de la 399.99 euro în sus.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vestea vine prin intermediul listării consolei de către un magazin online din Spania, puţin cam prea entuziast sau aflat în căutare de trafic. Retailerul Xtralife a listat şi alte produse din gama Project Scorpio. Am aflat recent şi că noua consolă Microsoft va aduce 12 GB RAM GDDR5, ceea ce înseamnă că dispare orice limitare pentru creatorii de jocuri.

Şi asta în condiţiile în care PS4 Pro are 8 GB RAM, din care dezvoltatorii pot folosi doar 5.5 GB. DirectX 12 şi Vulkan vor fi la rândul lor suportate şi consola va aduce şi output HDMI 2.1, tehnologie adaptive frame şi FreeSync 2 AMD. Xbox Scorpio va fi de altfel primul terminal cu ieşire HDMI 2.1, care oferă refresh dinamic pentru ecran. Aşteptam acum şi primele jocuri pentru aceasta consolă.

Între timp puteţi cumpăra un bundle Xbox One Slim cu Minecraft de la eMAG.ro şi un alt bundle clasic cu Gear of War 4 aici.