AOC lansează monitoare cu design elegant marca Studio F. A. Porsche

0
884

Am văzut multe monitoare lansate în ultima vreme, dar puţine atât de arătoase precum cele noi de la AOC. Aportul la nivel de design vine aici de la Studio F. A. Porsche, care a dus ideea de suport pentru display la nivel de bibelou şi artă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile monitoare sunt AOC PDS241 cu diagonală de 24 de inch şi AOC PDS271 de 27 de inch. Ele vin cu primul design modular disponibil pe un monitor de acest tip, combinând ieşirile de alimentare şi cele HDMI într-un singur cablu. Acesta iese direct din suportul monitorului, în mod foarte discret. Noua generaţie AOC aduce panouri AH-IPS şi design frameless pe 3 laturi, pentru extra imersivitate.

Totul este completat de un design ultrasubtire şi minimalist, semnat Porsche. Panourile noi vin cu tehnologie AOC SuperColor WCG, ce acoperă o gamă largă de culori şi oferă unghiuri largi de vizualizare. Standul metalic asimetric are rolul de a accentua designul edge to edge al display-urilor.

Grosimea de 5.2 mm e un adevărat record aici, profilul fiind impresionant pentru monitoare. Ele oferă unghiuri de vizualizare de 178 de grade şi rezoluţii Full HD. Filtrează lumina albastră, iar produsele sosesc pe piaţa din România în iunie 2017. PDS241 va costa 979 lei, iar PDS271 1339 lei.