HyperX lansează în România mouse-ul de gaming Pulsefire FPS, ideal pentru jucătorii de FPS-uri

0
680

Eşti maniac cu Counter Strike, dar nu te dai în lături nici de la vreun Quake sau Unreal Tournament? Atunci îţi trebuie un mouse pe măsură şi fix asta vrea să livreze HyperX prin mouse-ul său de gaming Pulsefire FPS. Acesta tocmai a debutat în ţara noastră şi vine cu pedigree excelent, fiind câştigător al premiului RedDot Design Award 2017.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HyperX este o divizie a celor de la Kingston Technology Company, lider pe piaţa de memorii, iar compania nu e străină de produse de gaming. Pulsefire FPS e gândit pentru pasionatul de shootere, atât profesionist, cât şi amator. Secretul său e noul senzor PixArt 3310, care oferă un tracking precis. Avem şi butoane Omron, cu timpi rapizi de răspuns şi oferind fiabilitate de 20 de milioane de click-uri.

HyperX a fost deja adoptat de marile echipe de gameri, fiind partener de peste 5 ani al echipei NAVI CS GO. Gamerii îi apreciază designul confortabil, dar şi fiabilitatea. Aderenţa e excelentă în contact cu palma, dar şi pentru degete. Greutatea este de doar 95 de grame şi sunt incluse şi 6 butoane rezistente, cu feedback tactil precis.

Acest mouse de gaming oferă suport pentru rezoluţii de 800, 800, 1600 sau 3200 DPI, are conexiune USB 2.0, polling rate de 1000 Hz şi viteza de 130 ips. Produsul este disponibil de pe 24 aprilie la partenerii HyperX, la preţul recomandat de 249 lei. Vine cu garanţie pe 2 ani.