Preşedintele Samsung Mobile confirmă existenţa unui difuzor inteligent Samsung, care va fi anunţat în curând

1
646

Odată cu anunţarea oficială a lui Galaxy Note 8 ieri, oficialii Samsung ar fi confirmat că firma sud coreeană lucrează cu adevărat şi la un difuzor inteligent. DJ Koh, preşedinte Samsung Mobile este cel care a pus punctul pe “i” şi a adus această confirmare.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mai mult decât atât, aflăm că difuzorul va sosi chiar curând. Samsung a declarat că vrea să ofere o experienţă smart home superioară rivalilor şi pariază din greu pe acest produs. Noul difuzor smart concurează cu Amazon Echo, Google Home şi Apple HomePod. Nu avem detalii despre acest gadget, cel puţin nu la nivel hardware, dar ştim că va sosi cu Bixby ca asistent virtual.

Având în vedere faptul că în ultimul an Samsung a cumpărat Harman, nu e exclus să vedem şi aportul acelei divizii şi al tehnologiilor acustice asociate. Samsung a avut şi aportul AKG adus prin căştile ce vin la pachet cu Galaxy S8 şi Note 8, deci lista de parteneri e deschisă. Bixby a evoluat recent prin sosirea în 200 de ţări, complet activat la nivel internaţional.

Totuşi e activ doar în engleză şi coreeană. Probabil vă întrebaţi ce se vede în imaginea de mai sus. Să vă explic: colegul Alex a avut ocazia să meargă la Londra şi să vadă în acţiune Galaxy Note 8 la un sediu Samsung. Acolo a remarcat un difuzor inedit şi i-a făcut o fotografie. Dacă e vorba despre un speaker Harman sau alt echipament nu ştim, dar avem şanse cam de 10% să fi văzut viitorul produs.

Dacă e cu adevărat atât de masiv şi are dotări high end preţul va fi sigur peste 200 de euro.