Polk Audio anunţă MagniFi Max SR, un soundbar wireless magnific pentru realismul filmelor

0
1237

Cine vrea să se simtă ca pe pista de curse când se uită la “Fast & Furious” partea a şaptea, opta sau la care s-a ajuns, ar face bine să îşi ia un soundbar. Cei de la Polk Audio au un model nou, care oferă surround 5.1 şi e cunoscut drept MagniFi Max SR.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vine cu suport pentru Bluetooth şi Chromecast, dar şi pass-through Ultra HD 4K. Polk Audio MagniFi Max SR este un soundbar cu două difuzoare wireless pentru surround. Oferă suport pentru decodare DTS şi Dolby Digital, plus tehnologia proprietară Polk SDA. Compania din spatele produsului afirmă că prin aceste accesorii se poate crea un peisaj sonic cât de mai detaliat.

Pachetul include 4 drivere de 2.5 x 8 centimetri full range, dar şi două tweetere de 2 cm, un driver central de 2.5 cm şi un woofer de 20 cm. Soundbar-ul include 3 inputuri HDMI 4K, un output HDMI, un input optic şi port 3.5 mm, toate pe soundbar în sine. MagniFi Max are şi conexiune Ethernet şi Bluetooth pentru streaming wireless, plus suport Chromecast, astfel încât să puteţi face streaming via aplicaţii precum Tidal sau Deezer. Amplificatorul de aici are putere de 160 W.

Polk a inclus la pachet propria telecomandă, dar puteţi folosi şi telecomenzile IR TV compatibile şi telefoane mobile. Preţul este de 795 euro şi produsul e în magazine în această lună.