Philips Brilliance QHD este un nou monitor destinat fotografilor și artiștilor grafici; vine cu suport HDR

0
1059
Philips Brilliance QHD

Un nou monitor lansat pe final de an este și Philips Brilliance QHD, produs ce se laudă cu suportul HDR și cel pentru 99% din paleta de culori Adobe RGB. Se găsește în varianta cu diagonala de 32 inch cunoscută drept 328P6AUBREB și ni se garantează o calitate excelentă a imaginii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Dispune de un sistem de andocare printr-un singur cablu, modalitate prin care avem parte de o productivitate și un confort sporit. Conexiunea se realizează pe baza tehnologiei USB 3.1 Type-C și monitorul este unul adresat fotografilor, designerilor grafici, dar și editorilor video.

Philips Brilliance QHD

Are rezoluție Quad HD și tehnologia HDR asigură în cazul de față o luminozitate și un contrast de excepție. Se oferă o paleto bogată de culori (1.074 milioane), procesare pe 12 biți pentru culori naturale și gradienți netezi. De asemenea se aduce suport pentru 99% din paleta de culori Adobe RGB și 100% pentru sRGB (CIE 1973).

Philips Brilliance QHD

Tehnologia de imagine folosită aici este IPS și unghiul de vizualizare este de 178 grade. Pe lista de dotări se mai află și suportul ergonomic reglabil numit SmartErgoBase, modul Philips LowBlue prin care se reduce lumina albastră și tehnologia Flicker-free care reglează luminozitatea.

Monitorul Philips Brilliance QHD va ajunge în România din ianuarie 2018 la un preț recomandat de 2.299 lei.