Plex oferă servicii Live TV gratuite până pe 30 iunie pentru a face auto izolarea mai uşoară

0
5614

Celebra aplicaţie de streaming/media server Plex are şi ea o ofertă pentru a face auto izolarea mai uşoară pe timp de pandemie. Aflăm că Plex oferă servicii Live TV gratuit pe următoarele 3 luni, adică până pe 30 iunie. Plex este un sistem media player client-server, care poate rula pe telefoane mobile, tablete şi PC şi care îţi poate duce filmele dintr-un server spre exemplu pe televizor prin streaming.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E o modalitate excelentă şi să îţi organizezi colecţiile media şi să le ţii la îndemână în cloud-ul propriu. Are şi clienţi pe smart TV-uri, streaming box-uri, are şi web app şi compatibilitate third party. Plex a scris pe blogul oficial că utilizatorii care au tuner sau antenă HD pot face streaming gratuit de TV live pe terminalele lor fără Pass Plex pe următoarele 3 luni. Trebuie precizat că funcţiile DVR şi alte funcţii premium necesită Plex Pass.

Există şi discount-uri de la partenerii hardware Plex. Veţi putea face straming la seriale, emisiuni, show-uri TV, emisiuni pentru cei mici, ştiri sau poate reluări la finale spectaculoase de Champions League. Plex are şi o secţiune dedicată educaţiei celor mici, cu conţinuturi generate de profesori pentru cei mici, pentru a continua cursurile de acasă pe durata pandemiei. Dacă optaţi pentru Plex Pass-ul gratuit veţi avea un ghid TV inclus doar pe 48 de ore şi nu pe 2 săptămâni, ca la varianta premium.

Cine vrea Plex Live TV are nevoie de o antenă HD, tuner sau o antenă TV clasică, pentru a recepţiona programele. Multe televizoare moderne au integrat un slot special pentru carduri de la operatori de cablu, care simplifică procedeul. Practic ce vedeai doar pe TV poate fi acum transmis prin streaming pe orice device din casă, de la iUmor la meciuri în reluare sau buletine de ştiri.