PlayStation Vita într-o experienţă hands on în Tokyo (Video)

0
881

Aşteptăm cu toţii cu sufletul la gură lansarea lui PS Vita, cel mai nou PlayStation portabil, care promite să revoluţioneze lumea consolelor. În primul rând, acest device are şansa să salveze consolele portabile de dominaţia lui iPhone şi a telefoanelor Android, care au început să fie terminale de gaming tot mai bune.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În clipul video de mai jos vedeţi câteva minute de utilizare a lui PS Vita, filmarea fiind realizată în Tokyo. Ultima oară când aflam detalii despre consola, ea urma să sosească în Europa în luna februarie a anului viitor, dar de atunci nu am mai primit informatii. Observaţi că timpii de încărcare nu sunt chiar cei mai buni, mai ales în cazul unor titluri precum Uncharted.

În plus, consola pare cam butucănoasă, dar asta probabil şi din cauză că era închisă într-o carcasă specială de plastic, cu rol de antifurt. Dacă nu sunteţi familiari cu acest device, aflaţi că el vine cu un procesor quad core ARM Cortex A9, măsoară 18.6 mm în grosime, incorporeaza un touchscreen OLED de 5 inchi, cu rezoluţie de 960 x 544 pixeli şi foloseşte şi un touchpad în partea din spate. PS Vita mai vine cu difuzoare stereo, camera duala, GPS, WiFi, 3G, Bluetooth, accelerometru şi giroscop.