Apple iTV, televizorul care va schimba lumea în 2012?

1
1399

Încă de când a fost descoperit în biografia lui Steve Jobs scrisă de către Walter Isaacson un pasaj despre un viitor televizor Apple, întregul web vuieşte despre potenţialul unui astfel de device. Toată lumea pare a fi încântată şi optimistă şi parcă văd deja câteva milioane de cumpărători după un an de existenţă. Şi totuşi… ce ştim despre Apple iTV?

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cei de la Wall Street Journal au un articol detaliat despre planurile Apple de a intra pe piaţa TV. Publicaţia afirma că gigantul din Cupertino vrea nu doar să reinventeze punctul central al sufrageriei, ci chiar consumul zilnic de media. Mai aflăm că Apple se afla în faza iniţială a acestui proiect şi că vrea să schimbe modalitatea tradiţională în care ne uităm la filme şi seriale. Între timp, trebuie să aflaţi că producătorul lui iPod, iPhone şi iPad este în discuţii cu reprezentanţii celor mai mari companii media pentru a ne aduce pe un singur ecran toate filmele preferate.

Zvonurile afirmă că noul Apple iTV va oferi publicului o experienţă care se bazează pe controlul vocal prin Siri şi prin recunoaşterea mişcărilor, asemeni lui Xbox Kinect. Gigantul din Cupertino intenţionează chiar să evite ofertele de servicii TV standard şi să inventeze un soi de abonament special de streaming wireless, dacă e posibil. De la Wall Street Journal mai aflăm şi că Steve Jobs a fost implicat foarte activ în acest proiect şi că spre finalul vieţii a avut o revelaţie cu privire la viitorul experienţei TV. Care a fost aceasta vom afla probabil în 2012…