LG Google TV va fi lansat în 2012 la CES

0
560

Se vorbeşte de ceva vreme despre televizoarele Google, dar LG este o companie care până acum s-a ţinut departe de astfel de device-uri. Ei bine, primul lor Google TV va fi lansat în ianuarie 2012 în cadrul CES, conform unor surse apropiate ale companiei. Specificaţiile pentru acest televizor sunt încă neclare…

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Totuşi, sursele celor de la Bloomberg afirma că produsul va fi un televizor cu functionalitatea Google TV integrata şi printre primele cu softul Google TV 2.0. Acesta oferă suport pentru aplicaţii third party, o interfaţă complet nouă şi multe alte funcţii atractive. E bizară această întârziere, având în vedere că un demo al unui Google TV LG era aşteptat chiar la CES 2010, dar mai bine mai târziu decat niciodată, nu-i aşa?

Întârzierea lui Google TV se datorează faptului că gigantul motoarelor de căutare a dorit să mai corecteze din buguri, în urma feedbackului negativ primit de la primii testeri. La un moment dat, din cauza acestui feedback, Logitech a decis chiar să nu mai producă set top boxuri Revue şi să participe la iniţiativa Google TV. Există vreo şansă pentru acest ecosistem?