PlayStation 5 a început să fie livrat de astăzi în România; Primii clienți și-au primit deja consola

0
34196

Această zi de 19 noiembrie 2020 marchează lansarea oficială a consolei PlayStation 5 în România, produsul mult așteptat de către gameri. Startul precomenzii era dat la noi pe 18 septembrie și stocurile rezervate acestui program au fost rapid epuizate. Astăzi aflăm că precomenzile au început a fi onorate de către retailerii de pe plan local.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Din câte am văzut, Altex a început să livreze consolele către clienți, iar după cum era de așteptat, mulți le-au și urcat pe OLX pentru a profita de disponibilitatea limitată. Am dat de unele anunțuri în care erau cerute sume de 4.000 – 5.000 lei pentru PS5 BluRay, dublu față de suma oficială la care este listată consola.

PlayStation 5

În cazul în care nu v-ați numărat printre cei care au plasat o precomandă încă din septembrie, atunci în perioada următoare va fi greu de procurat una. Aflăm de la Mobilissimo.ro faptul că retailerii au stocuri foarte mici și că se vor derula programe de vânzări neașteptate.

Un exemplu este Altex care ar avea doar 300 de console în stoc asociate lansării oficiale pe piața din România. Pentru că cererile sunt foarte multe, retailerul ar fi decis să meargă pe un sistem tombolă de achiziție începând de mâine, 20 noiembrie.

Cum vei putea comanda un PlayStation 5 pe Altex?

  1. Înscriere în pagina dedicată Altex
  2. Achită integral prețul consolei în contul tău de client
  3. Așteaptă tragerea la sorți pentru a vedea dacă te numeri printre cei 300 care pot cumpăra consola
  4. Dacă nu ai câștigat dreptul de achiziție, îți primești banii înapoi

Acest program de vânzare ar urma să fie pus în aplicare de mâine, dar este la stadiul de zvon momentan. Aflăm mâine în jurul orei 12:00 – 13:00 dacă într-adevăr aceasta va fi calea aleasă de Altex pentru vânzarea consolei. Iată la ce prețuri vine PlayStation 5: