XPG în colaborare cu Nidec lansează ventilatorul XPG VENTO Pro 120 PWM

0
1659
XPG în colaborare cu Nidec lansează ventilatorul XPG VENTO Pro 120 PWM

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri anunță lansarea ventilatorului pentru PC XPG VENTO Pro 120 PWM. Acesta este proiectat în colaborare cu Nidec și personalizat pentru gamerii care-și doresc cea mai bună răcire pentru computer.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

VENTO Pro 120 PWM este bazat pe design-ul ventilatorului vedetă Gentle Typhoon de la Nidec. Presiunea statică  a acestuia este ridicată la 3,15mm H₂O și poate absorbi un flux de aer de până la 75 CFM în șasiu, completând în mod ideal sistemele de răcire cu apă. Masayuki Mohri, Președinte și CEO la Nidec a declarat:

“Felicităm XPG pentru lansarea modelului VENTO PRO 120 PWM. Suntem încântați de faptul că designul ventilatorului nostru este parte din acesta”

De asemenea, XPG VENTO Pro 12 PWM include un conector cu 4 mini care acceptă Pulse Width Modulation (PWM). Acesta este folosit pentru reglarea vitezei ventilatorului din software-ul plăcii de bază pentru o tranziție lină a vitezei. Pentru modding, se pot lega mai multe PWN-uri VENTO Pro 120, astfel încât să funcționeze ca o singură unitate.

Ventilatorul este echipat cu rulmenți dubli de înaltă precizie, care îi permit să reziste la sarciri grele și să suporte temperaturi ridicate. Rulmenții asigură, de asemenea și o funcționare silențioasă. Totodată, elicea ventilatorului este proiectată pentru a reduce semnificativ zgomotul acestuia. Avem și plăcuțe de cauciuc antivibrații care amortizează suplimentar zgomotul la 28 dBA în timpul centrifugării cu viteza maximă de 2150 RPM. Motorul ventilatorului utilizează o structură de reducere a vibrațiilor duble și un mecanism cu arc care amortizează și reduce vibrațiile.

Ventilatorul are un rating MTTF (Mean Time To Failure) de 250.000 de ore la 25℃ sau 60.000 de ore la 60℃. Acesta este ideal pentru build-uri compacte, cu temperaturi interne mai ridicate. În plus, XPG VENTO 120 Pro PWM vine cu garanție de 5 ani.