Plantronics lansează căștile BackBeat Fit, cu design sportiv, conectivitate wireless

0
587

Plantronics a lansat în această săptămână o nouă serie de căști wireless, unele cu design sportiv. Noile modele fac parte din gama BackBeat Fit și vin în formaturi variate.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cine vrea o pereche solidă de căști și nu vrea să se arunce la un Sennheiser are o alternativă excelentă în modelele noi de la Plantronics. Se numesc Plantronics BackBeat Fit și vin cu design sportiv. Noua gamă include seriile BackBeat Fit 300, Fit 500 și Fit Training Edition, dar și Fit Boost Edition.

Prima versiune e disponibilă deja pe 4 nuanțe, iar celelalte 3 sosesc la început de octombrie. Trecând la fiecare model în particular, Plantronics BackBeat Fit Boost Edition vine cu suport Bluetooth 3.0, HFP 1.7, HSP 1.1, A2DP 1.2 și AVRCP 1.4. Căștile au propriul pouch pentru alimentare și vin cu autonomie de până la 18 ore.

La bord se află un driver dinamic cu răspuns de frecvență între 50 Hz și 20,000 Hz. Atât acest model, cât și Fit Training Edition au parte de un software cu rol de trainer personal de fitness. Costă 160 dolari Fit Boost Edition și 130 dolari Training Edition.

BackBeat Fit 300 este un model mai discret, care izolează mai bine zgomotul de fond. E ideal pentru purtat în transportul în comun și la plimbările lungi. Autonomia este de 6 ore și avem și input de la un microfon singular. Costă 80 dolari.

După modelele buds de mai sus avem și căști on ear, BackBeat Fit 500. Rezistă la transpirație, au slider pentru pairing Bluetooth, care e și buton Power, dar și microfon cu wideband. Există chiar și suport pentru acces la asistentul virtual de pe smartphone și control al apelurilor (ignore, mute etc).

Aceste căști vin cu sau fără fir, se încarcă via microUSB și au driver de 40 mm. Costă 100 dolari.