Mille Miglia este o tricicletă electrică, cu elemente hibrid de automobil și motocicletă

0
2084

În ziua de azi multă lume se blazează când vine vorba de alegerea între o motocicletă sau automobil. Unii aleg opțiuni mai trăznite precum un hibrid. Un astfel de hibrid este Mille Miglia, care e doar în fază de concept deocamdată, dar fură privirile cu siguranță.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E știut faptul că vehiculele tip “trike” nu au avut niciodată o reputație prea bună, deci concepte ca acesta pot aduce strâmbături din nas. Totuși au și ele fanii lor, mai ales că acest model nu arată rău deloc. Piața auto duce mare lipsă de trike-uri, de aceea Mille Miglia e cel puțin interesant, dacă nu chiar atractiv.

Avem de-a face cu un vehicul electric pe 3 roți, care a trecut oarecum de faza de concept și se îndreaptă spre cea de prototip. Carles de Vera este cel care a oferit acest proiect de realizat celor de la Dechavesmotion, iar rezultatul e spectaculos.

Designul e atât tribut unei epoci apuse, cât și influențat de abordări moderne. Ni se promite un trike agil, care ia virajele excelent și are stabilitatea unui automobil. Constructorii care vor adopta proiectul au afirmat că îl vor realiza pe bază unor mecanisme furnizate de către Zero Motocycles. Vor exista modificări pe designul final, precum oglinzi laterale și aripi pe roțile frontale, dar minimalismul rămâne totuși cheia.

Cumva acest concept mă duce cu gândul la un hibrid dintre o motocicletă din anii 40 și un vehicul din Star Wars.