Pioneer anunţă un amplificator nou şi accesibil în zona profi: A-40AE, cu preţ de 453 euro

0
2853

Pioneer a anunţat în această săptămână un nou amplificator, care face parte din zona de produse profi, dar costă ceva mai puţin decât media acestui tip de aparatură. Are preţ de 453 de euro şi poartă numele de A-40AE. Aveţi detalii despre el mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pioneer a adus the best of the best la expoziţia Munich High End Show, care s-a desfăşurat în acest weekend şi cu această ocazie am putut vedea echipamente acustice de ultimă oră. Pioneer A-40AE este un amplificator integrat, care oferă un output de 76 de watt per canal (la 4 ohm). Foloseşte tehnologia Direct Energy de la Pioneer, pentru a reduce consumul şi creşte eficienţa.

Cu un design metalic şi dreptunghiular aparatul arată precum echipamentele de multe mii de euro ale firmei. Oferă modalităţi de control pentru balans, ton şi volum, plus un mod special Power Amp Direct, care trece de controlul de volum şi îi permite utilziatorului să conecteze un pre-amplificator extern. Apoi există şi un selector de input care face trecerea între cele 8 intrări ale amp-ului.

La bord găsim un DAC Wolfson 32 bit/ 384 kHz, cu suport pentru input optic şi coaxial, ambele capabile de playback 24 bit la 192 kHz. Toate acestea vin la pachet cu conectivitate analogică şi mai avem şi input analogic şi input phono chiar pentru platane. Produsul va fi disponibil din august pentru audiofili şi specialiştii care sunt la început în munca de studio.