Pioneer 2017 NEX permite conectarea de smartphone-uri la maşinile mai vechi, cu streaming şi aplicaţii la pachet

0
903

Cei aflaţi în căutarea unui sistem de infotainment pentru automobile trebuie să ştie că există un nou produs pe piaţă acum, marca Pioneer. E vorba despre Pioneer 2017 NEX, un “in dash receiver” care aduce funcţiile de pe smartphone pe terminalul integrat în consolă.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Seria NEX de la Pioneer include noi modele de receivere multimedia DIN, care aduc funcţii noi chiar şi pe maşinile mai vechi. Şi asta mai ales dacă vă simţiţi privaţi de funcţiile smart care tot vin pe maşinile de nouă generaţie. Modelul AVH-3300NEX a fost creat special pentru cei care vor maşini de colecţie, dar şi să îşi conecteze smartphone-ul la ele, spre exemplu.

Noul lineup include 5 modele NEX 2017, care se pot conecta cu până la 5 smartphone-uri, fără a mai fi nevoie de unpairing după. Toate vin cu suport pentru Apple CarPlay, iar 3 dintre gadgeturi (3300NEX, 2330NEX şi 2300NEX) oferă suport pentru Android Auto. Receiverele permit pe lângă playbackul muzical şi apeluri hands free sau chiar utilizarea de funcţii de navigare.

Pe lista de dotări se afla integrarea Spotify, cea Pandora şi evident şi playbackul muzicii de pe telefon. Produsele sosesc în iulie, cu preţuri de la 400 până la 600 de dolari.