RCS&RDS începe să ofere decodoare Humax Digi+C HD4, cu funcţie de înregistrare și pauză în modul live!

1
11098

RCS&RDS a început să ofere clienţilor săi o nouă generaţie de decodoare TV, modelul Humax Digi+C HD4, cu funcţie de arhivă TV online, printre altele. Acest receptor îl urmează pe cel HD popularizat în ultimii 2-3 ani.

Publicitate

Noul set top box oferă şi accesul la Timeshifting, o funcţie care vă permite să puneţi pauză în modul live TV, dar şi programare memento (reminder) pentru vizionare. Avem şi posibilitatea de a programa înregistrări pentru vizionarea ulterioară, amintind de faimosul Tivo din SUA. Acest produs Humax vine cu criptare Nagra, care va necesita un smartcard asociat televiziunilor criptate.

Cardul se introduce lateral, aşa cum am văzut şi la precedentele set top box-uri RCS&RDS. O veste bună este şi că noul decodor are conector USB 2.0, ce permite redarea de pe stick sau HDD de fişiere multimedia. La capitolul conectică mai primim şi un port HDMI, unul AV OUT şi Ethernet RJ-45 cu tehnologie 100BASE-T, ce permite atingerea unei viteze de 100 Mbit/s.

Humax Digi+C HD4 oferă suport pentru rezoluţii video 1080p, 1080i şi 720, în format 4:3 sau 16:9. Memoria sa flash este de 128 MB şi vine şi cu 512 MB RAM şi serial flash de 4 MB. Gadgetul este fabricat în Polonia, iar una dintre funcţiile interesante este acea de arhivă TV online, cunoscută ca TV Catchup.

Aceasta permite vizionarea de emisiuni şi programe înregistrate din ultimele ore şi zile, cu posibilitatea de derulare înainte şi înapoi.