De curând oficialii Microsoft au declarat faptul că nu există pentru moment un Surface Pro 5 și astăzi aflăm și de ce compania a afirmat acest lucru. Se pare că acest succesor sau mai bine zis refresh al lui Pro 4 va fi numit în mod simplu Microsoft Surface Pro, veste ce iese la iveală odată cu o serie de imagini oficiale pentru noul produs.

Publicitate

Informația provine din partea celebrului Evan Blass și el ne confirmă că tableta va opta pentru procesoare din noua generație Intel Kaby Lake. Din păcate alte dotări nu mai sunt menționate aici și cel puțin din punct de vedere al design-ului nu par a se schimba prea multe lucruri comparativ cu generația anterioară.

Vedem același look generalist, kickstand-ul integrat și faptul că se oferă acum noi culori și texturi pentru accesorii și tastatura qwerty. Aceasta adoptă același finisaj de tip material pe care l-am văzut de curând în cazul lui Microsoft Surface Laptop, primul dispozitiv de pe piață ce rulează Windows 10 S, în vreme ce mouse-ul de lângă preia culoarea de tip Dark Blue.

Aflăm mai multe despre noul Surface Pro pe data de 23 mai când compania IT are pregătită o conferință de presă!