Panasonic Lumix LX100 II este un nou aparat foto compact cu senzor de 17 mpx și obiectiv Leica

0
1037
Panasonic Lumix LX100 II

Pe lângă lansarea aparatului foto Leica M10-P mai avem astăzi parte de un debut din acest segment de pe piață, cel al aparatului compact Panasonic Lumix LX100 II creat special pentru aceia care doresc să aibă la dispoziție un senzor mai mare. Avem parte de câteva schimbări interesante în raport cu predecesorul, schimbări despre care aflați mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând descoperim faptul că cea mai mare noutate este reprezentată de către senzorul de 17 megapixeli care reprezintă un upgrade serios comparat cu unitatea de 12.8 megapixeli foloistă pe predecesor. Se poate ajunge la un nivel ISO mai mare de maxim 25600 și acum primim și un ecran tactil.

Prin atingeri rapide putem seta punctele de focalizare, dar și elemente precum este cazul expunerii. Aparatul se livrează cu obiectiv Leica 24-75mm f/1.7-2.8 și poate realiza captură AF-S la 11 fps. Are un vizor electronic 2765K, suport pentru filmare 4K și cu moduri L.Monochrome, respectiv L.Monochrome D.

Nu lipsește de aici nici conectivitatea Bluetooth LE și nici cea Wi-Fi, iar legat de preț aflați că suma de pornire este de 999 dolari, debutul comercial fiind așteptat în octombrie.