Panasonic Lumix FT7 debutează oficial: o nouă cameră digitală cu corp rezistent

0
989

Panasonic Lumix FT7 a debutat în această săptămână, drept cea mai nouă cameră digitală cu corp rezistent de pe piaţă. E numai bună pentru sezonul actual al excursiilor şi plimbărilor pe munte. E ideală pentru cei care sunt pasionaţi de drumeţii şi peripeţii. Aflaţi mai jos ce aduce special acest produs.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu o cameră digitală cu un corp ce suportă submersie până la 31 de metri adâncime. Rezistă şi la şocul unei căderi de la 2 metri şi vine cu un vizor electronic, senzor de 20.4 megapixeli şi obiectiv cu zoom de 4.6x (distanţa focală minimă echivalentă 135: 28 mm). Modelul FT7 este un companion excelent pentru aventurile acvatice sau cele montane.

Corpul său rezistă şi la frig, până la minus 10 grade Celsius, dar şi la greutate de până la 100 de kilograme. Integrează într-un corp compact tehnologie de vârf, permiţându-i utilizatorului să facă fotografii în timpul scufundărilor, dar şi a salturilor cu schiurile să zicem sau al surfingului. Lăsând la o parte aceste provocări pe partea de rezistenţă descoperim suport pentru fotografiere în rafală de mare viteză, la 10 cade/secundă (până la 11 cadre) şi cu autofocalizare ultra rapidă, permiţând înregistrarea unei săriturii bungee sau momentul când peştele muşcă momeala.

Camera are şi o funcţie de lanternă, independent de captura foto. Acest aparat digital filmează în 4K la 30p/25p în format MP4, dar şi în Full HD cu autofocalizare permanentă. Stabilizarea se face prin Power OIS, la fotografiere şi filmare. Există şi un filtru special de vânt şi conectivitate WiFi pe lista de dotări. Preţul ar trebui să fie pe la 450 de euro.