Tesla prezintă un teaser cu un automobil nelansat încă; Ar putea fi Tesla Model Y (Video)

0
2453

Tesla a prezentat în această săptămână un nou teaser pentru un vehicul nelansat încă, ce ar putea foarte bine să fie Tesla Model Y. Este acoperit de o prelată specială, deci nu ştim ce poate fi dedesubt. Hai să analizăm totuşi detaliile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Clipul are 1.46 minute lungime şi ne prezintă linia de producţie a maşinilor companiei, angajaţii la treabă împreună cu roboţii şi acel automobil misterios sub prelată. Totul pe fundal de muzică electronică foarte cool. Vedem şi panouri solare care alimentează unităţi Powervall, dar şi Gigafactory-ul din deşert pus la treabă. Roboţi care asamblează Tesla Model 3 şi celebrul camion Tesla apar de asemenea.

Pentru o clipă apare şi noul Tesla Roadster accelerând, cu câteva personalităţi şi jurnalişti pe locul din dreapta. Nici unul nu se poate abţine să nu exclame sau să ţipe când simte „cum i se duc rinichii în spate”, aşa cum se exprima un personaj din serialul „Silicon Valley” legat de acceleraţia Tesla.

Practic acest clip ar trebui să vină cu o avertizare: „atenţie technology porn!”. Cât despre Tesla Model Y, acesta va fi un crossover bazat pe designul şi platforma lui Tesla Model 3, iar preţul va sări probabil de 70.000 de dolari. Model Y are totuşi avantajul unui proces de producţie mai uşor, după ce Musk a descoperit câteva modalităţi noi de cablaj.

Model Y va începe producţia în 2020, aceasta ar fi cea mai nouă ţintă. Cât despre noul Roadster, el atinge suta în 1.9 secunde şi va costa 200.000 de dolari.